Berättarafton på biblioteket

Facebook
Twitter
Email
RSS

Häromkvällen hade vi ett spännande möte kring hur Berättarafton på biblioteket ska starta. Vi satt fem personer och diskuterade allt ifrån -Hur stor kan en grupp bli – till – hur får vi folk att vilja komma. Vi funderade kring om man ska utgå från det muntliga berättande eller skrivandet eller kanske till och med improvisationsteater. Vi kom fram till att det får bli olika vid olika tillfällen. Eftersom det inte kommer att vara samma person som håller i, eller samma personer som kommer till, de olika kvällarna så var vi helt säkra på att varje tillfälle kommer bli individuellt. Vi funderade också kring om kvällarna kan resultera i något förutom de berättelser och möten som sker i rummet. Kanske blir det en bok, kanske en utställning. En sak vi enades om var att alla är välkomna och att vi kommer bjuda på fika. Nästa möte med gruppen kommer att bli i augusti och då är det snart dags för vår första kväll. Det är bara att börja tänka på vad du vill berätta och sen dyka upp klockan 17.00 den 30 augusti.