Fotografering

Facebook
Twitter
Email
RSS

Så ger en sig ut för att ta fina bilder på Kronoparken och ni som varit ute i dag kan nog förställa er vad som händer…

Regn, regn, regn.

Allt jag ser runt omkring mig är blött och alla människor håller sig inne. Kronoparken verkar helt grått och tomt och det är verkligen inte den bild jag fått när jag gått runt och pratat med de som bor och verkar här. Under tre och en halv månad har Helene och jag gått vilse här uppe och träffat människor utan att boka möten. Det har blivit vår metod för att närma oss det spännande uppdrag vi fått – att hjälpa till och sätta igång olika händelser, olika möten mellan de som vistas på Kronoparken och professionella kulturskapare. Jag hoppas att ni vill komma in här emellanåt framöver och kolla vad som händer och se vad just du har lust att delta i.

Det blir lite bråttom eftersom vi vill få ut hemsidan i dag och samtidigt jobbar med att förbereda morgondagens konsert.

Helt genomblöt lovar jag att det ska komma torrare och soligare foton längre fram!

Eva