Nu rullar vi till centrum och planterar!

Facebook
Twitter
Email
RSS

Lite sista fix fanns kvar att göra innan vi kunde börja flytta oss upp mot centrum och plantera i våra lådor. Sen redo att börja rulla ut från Parkleken.

Odlingslådorna planteras med björnbär, vinbär, jordgubbar, smultron, anisisop, chili, salvia, stevia, gräslök och den perenna/fleråriga spenaten lungrot också kallad för “Den gode Henry ” . Jordgubbsplantorna var väldigt torra och måste vattnas ordentligt innan vi sätter dem i lådorna.  Bra tips att “dränka” dem i en hink med vatten. Sedan skall jord fyllas på och sist men inte minst viktigt; att vattna allt ordentligt.

Stort tack Jenny, Göran, Tore, Joanna, Mohammed mfl som förutom barnen jobbat hårt i veckan och hjälpt till! Nästa vecka är det dags att måla lådorna.

/Malin