Kom och var med “Allas trädgård”

Facebook
Twitter
Email
RSS

hej igen!

Här kommer bilder från vår öppna verksamhet på Kulturhuset som pågår varje tisdag kl 17.00 – 19.00

Kom och var med KRP Kultur

Igår tisdag var Kerstin och Geni från föreningen “Allas trädgård” på plats och vi tovade tillsammans. Vi har olika skapande aktiviteter varje tisdag, kanske vill du hålla i en aktivitet? Eller bara vara med? Vilket som funkar, tillsammans skapar vi KRP Kultur!!

“Allas trädgård” är en nystartad förening på Kronoparken som ska starta en gemensamträdgård i Kronoparken centrum. “Allas trädgård” har ett nära samarbete med oss i projektet KRP Kultur. Vill ni komma i kontakt med dom så hör bara av er till oss! Eller ännu bättre, kom en tisdag så får ni träffa oss och för det mesta är Kerstin på plats! Kerstin är ordförande i föreningen och laddar nu för att ta sig an den platsen i Kronoparkens centrum som trädgården ska vara på! Kom vetja! Var med!