KRPCT-WS1

Facebook
Twitter
Email
RSS

Hej!

Det är blandat vem som skriver våra inlägg. Vi vill att det ska vara så. Om ni vill något annat kan ni komma till Frödingshöjd 4 klockan 17:30 en torsdag och säga det. Då får ni också se hur vi ser ut i verkligheten.

Den här helgen ska vi ha workshop. Det betyder att vi ska arbeta flera timmar tillsammans. Inte bara en stund. Det är en Community-teater från Berlin som kommer på besök. Det kommer bli roligt och lite svårt. Vi kommer vara väldigt trötta på söndag kväll. Det kommer de som besöker oss också vara. Och vi kommer att vara lite förändrade. På vilket sätt vet vi inte riktigt än. Det samma gäller våra besökare.

 

Worskhop – Dag 1

Besök av Expedition Metropolis. Vi inledde med att bestämma vad vi skulle undersöka under helgen: Impulser, bakgrund, historia.

Vi åt mat från Edens restaurang.

På eftermiddagen vandrade vi runt utomhus och stannade vid vattentornet.

Efter vattentornet gick två hem.

Vi andra arbetade en stund till innan vi avslutade dagen.