Kom igen 2019 nu kör vi!

Facebook
Twitter
Email
RSS

Nu är vi igång igen på KRP Kultur!

Efter ett välbehövligt jullov har vi nu laddat om batterierna och ligger i startgroparna för ett fantastiskt sista projektår med alla våra fina medarbetare och deltagare.

Vår koordinator Sewa har föräldraledigt och istället jobbar Kikki Lund med oss i några månader, vi välkomnar henne in i gänget.

Allas Trädgård är i full fart med förberedelser inför våren och Eden och Gro klipper film för glatta livet. Det bubblar och händer kul saker!

På tisdagarna kommer vi projektledare som vanligt vara på plats på Kulturhuset på Frödingshöjd 4. Kom om du är nyfiken på några av våra aktiviteter, Allas Trädgård, Berättarafton, KRPTeater eller kom med förslag på något du kan bidra med.

Verksamheten som tidigare gick under namnet “Kom och var med” är lite förändrad och nu funderar vi på att kalla tisdagskvällarna för “Kom och gör nåt” istället. Lokalen är som sagt öppen för alla på tisdagar, men vi har i dagsläget ingen planerad aktivitet, det kommer kanske? Och kanske är det DU som har planerat den?

Teatern fortsätter sin verksamhet i Kulturhuset på torsdagar och första halvtimman är alltid öppen för alla!! Kom om du är nyfiken på att vara med!! Håll koll på hemsidan så uppdaterar vi med nya aktiviteter efter hand!

Berättarafton har fortfarande lite vinteruppehåll men kommer tillbaka längre fram i vår på biblioteket.

Med förhoppning om ett roligt och givande år med KRP Kultur